A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
sukarelawan karnival ipt

Rabu, 18 Februari 2015 @ 9:01 PTG | 1 Cun[s]

Mungkin lah aku rajin sangat kut time tu untuk join. Hehe walaupun banyak rintangan yang aku kena hadapi utk tetapkan hati join karnival ni sebab kamsis senyap sunyi sepi semua balik cuti raya cina padahal semua tak cina pun lol.

Best gak ah karnival ipt dekat zenith hotel ni . Tarikh dia 14/2 - 15/2 .

Dengan kawan tetibe taknak join lah dengan alasan tak munasabah gila . sabar gila lah aku melayan . Tapi aku kena faham kengkawan nanti siapa lagi nak paham aku nanti ? Heh. Tapi nasib baik 3 gilaness terbaik aku tetap join . Huk we are true friendsss . ecehh .
Banyak gak sabarkan hati jangan penakut sangat bila duk blok bilik mbe aku yang memang dikenali dengan desas desus ade cik ghost dekat situ .

Tapi bila duk blok bilik sendiri ohh tenang dan ok sebab blok lain caranyaa .aku dgn kawan aku lain kamsis . Dia kamsis C aku kamsis A . Kenape ? Gitulah life setiap student yang duk kamsis en ?

So , inilah hasilnya bila dah join..........
Happy guyss happyy !!!! . haha mana taknya duk kacau org duk mari karnival jekk .


Older Post | Newer Post