A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Jangan give up

Sabtu, 24 Januari 2015 @ 10:30 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Biasalah bila dah start sem semua bende yang kau buat time cuti akan dilepaskan slow slow. Ha macam update blog . Kau hade ke masa ? . Em sebenarnya kalau orang yang dah terbiasa dia akan update setiap hari tanpa halangan . cehhh . Haha tapi aku ni masa lapang aku guna utk tidur, buat assingment(dah memang kena siap kan kan) . Seriously sebenarnya aku rase aku lebih suka belajar di polisas ni dari sekolah . Kenape ? Yelah tayah gi kelas time pukul 7 . Hahahaha ni pemalas orang punya kisah :P.

So , dalam kelas aku ade sorang dah tangguhkan sem...... sedih kut . Hm sebab kitaorg kehilangan sorang . Tapi kan dah ramai yg nak berhenti (acah acah je diaorg tu) . Sebab subjek kej awam susah sangat . Aku rase kalau diaorg paham dalam kelas dan rajin sedikit mungkin semua ni takde masalah . Bukan aku kata aku rajin lah tapi aku nak diaorg berjaya . Sama sama graduate pada umur 21 tahun tepat . Haaa  lepas tu boleh cari kerja and kumpul dan kawin. Ehehe . birohh .



Older Post | Newer Post