A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
First time masuk site

Rabu, 10 Disember 2014 @ 9:18 PTG | 3 Cun[s]



Assalamualaikum .
Dah 2 minggu berlalu sejak start minggu sem 2 ni makin padat dan penat lah hidup aku. Yelah quiz dah tuto dah buat bagi eng math . Aih aih sem ni boleh cukup tidur . Alhamdulillah . Sebab aku ni mmg jenis insomnia sebelum ni .

 Okay cakap pasal site , ni merupakan bengkel bagi IBS kelas :) . Introduction to industrialized building system . Semua yang ambik civil mesti wajib ambik subject ni . Harusss sebab ni merupakan satu sistem pembangunan yang bagi aku sangat ekonomik dan menguntungkan .

Ini adalah salah satu pemasangan wall yang menggunakan IBS . Jangan ingat semua ikut basic k . Hehe overall memang best ah masuk site ni . Lepas ni kitaorg masuk site dengan green card CIDB dengan berstatuskan TRAINER . Hehe nanti bila dah grad boleh tukar status tu . In Shaa Allah doakan aku dapat jadi professional engineer lah lepas ni .
Sebahagian aktiviti kami di site . Hehe ni classmate ainur yang kena buat salah satu kerja IBS . Malangnyaa blok tu tak lekat . Tapi perempuan buat lekat pulak . Haha memang kena nganjing habis ah mamat ni . Yeah girlss we can do it ~


Older Post | Newer Post