A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Terase ke ?

Khamis, 13 November 2014 @ 4:31 PG | 0 Cun[s]


Assalamualaikum.
Em aku terasa ke? jap check hati ni . Ada luka luka tak? Em banyak sangat jahitan . *acehhh*

Pasal aku terasa ni ? Haha entahlah just diaorg tak patut macam tu tau. Ada keburukan jugak group ws ni. Aku tengok jugak diri aku ni . Salah aku kut tak menjadi rapat serapat perapat dengan mereka kembali. Ohh nak aku kacau hidup mereka ke? Korang kan busy dengan U/Poli/Matrik masing masing. Aku ni tak busy . Tak k . Tak sangat .

Lepas ni aku kena mencelah setiap apa je perbualan mereka. Biar. Biar setiap masa ada aku. Jangan tinggal sesaat pun . 

p/s : Ini entry sodih / tak puas hati sebenarnya :'(


Older Post | Newer Post