A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
(LINK) Nota KEJ AWAM yang banyak membantu

Selasa, 18 November 2014 @ 1:40 PG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Teringat masa nak dekat betul final exam haritu . Berpusing nak cari nota kej awam versi BM sebab bahasa kej awam ENG sangatlah tinggi . First first haritu confidence habis nak menghafal dalam ENG tapi at last huhuhuhu say bye bye . Mana tak nya dah menghafal dia bukan ingat . Tulah teknik dulu pengajian kejuruteraan awam dalam BM . Hmm nak kena adapt dalam ENG tu susah sikit .

Ha nahh awakk.

FIRST ,

SINI , SINI , Mana lagi

SECOND,

*Ready dak nak study ? Hehehe*

SINI LERR

   So overall nak study tu senanglah tak lah terkial kial nak baca modul ENG yang beli dari senior tu. Hehe masa dapat nota ni terus buat iklan dekat group ws kelas . Yelah mai lah kita berjaya sama sama . Ye dak?

P/s: Im waiting for next chapter of my life for being senior (EHHH) Semester 2 .


Older Post | Newer Post