A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Hari hari risau

Rabu, 12 November 2014 @ 4:36 PG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Hehe tak lah hari hari tapi kerap lah check nye . Kenape ? Weyyy takut weyy kalau permohonan kamsis ainur kena tarik. Taknakkk . Nak duduk kamsis lagi . Takut and jenis kedekut bab bab rumah sewa ni. Haih . Kalau polisas nilah yang buatkan kami tak tidur lena memikirkan kamsis . Yelah buatnye aku terbuat salah tanpa pengetahuan aku anddd permohonan kamsis aku ditarik jadi tak berjaya .

   Aku malas lah nak cari rumah sewa. Dekat group poli/kolej kediaman  FB memang berlambak iklan rumah sewa . Macam satu hari mesti ade . #sembang .

Jadi aku memang memang sungguh akan deborrr sampai lah result keluar . barulah keluar surat rasmi dapat kamsis . Haa tu belum result exam lagi-,- . Cukup mendebarkan . Buat Uitm tahniah lah yg dapat dekan . Harini korang keluar result kan ?


*Budak sayang kamsis* :*


Older Post | Newer Post