A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Ego.

Isnin, 10 November 2014 @ 6:52 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum .
Ego ? Well semua manusia ade perasaan ego. Sikit ade . Banyak pun ade . Hehe.
Tapi ego tu terletak pada diri masing masing . Kenape ? Yelah macam mane kau mengatasi ego kau yang membuak buak tu. Terletak pada diri masing masing kan ?

  Macam aku. Ego aku , aku sendiri pun tak perasan . Yelah macam mane nak perasan dah ego sangat .
Ego macam mane ? Ego nak jadi seorang pencerita kehidupan sendiri ke ibu aku . Heh. Aku bukan sejenis manusia yang manja . Ya hati keras . Rase malu menebal dekat diri ni nak gi cerita . Tapi yang terlebih personal lah . Yang basic tu cerita lah . Karang takde komunikasi langsung .

Mungkin ade silap yang taknak cerita tulah buatkan aku tak cerita . Heh . Yang sedihnya aku gi lah cerita dekat kakak aku tapi.......

At the end , dia si tukang exposed rahsia aku dekat ibu aku . Lul sangat dia tu -,- . Mungkin tu jelah cara ibu aku boleh tahu . Ya Allah dah tunjukkan jalan ke ibu aku untuk tahu ape yang ter-rahsia. Em.

  So , aku still simpan rahsia dia . Kerana rahsia tetap rahsia. Bila dah terdesak baru aku expose . Sorry sister. :P


Older Post | Newer Post