A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
LIFE hacks/ tips yang kadang kadang buat aku tak sangka

Jumaat, 21 November 2014 @ 11:06 PG | 4 Cun[s]

Assalamualaikum.
Siapa sini ada twitter? Mesti ada kan ? Hehe meh meh follow ambe. Alohh bukan payoh pun :3 .
               


Hehe . Dalam twitter korang suka follow account macam mane ? Kalau aku mestilah acc omputih yang lawaks lawaks . Serious , kadang kadang tweet diaorg kena kepala sendiri. Dan tak disangka. Lagi satu ehehe aku pun jenis fan girl suka follow acc artis . 

So dok sedap scroll scroll tu terjumpa lah account yang aku suka RT .

Antara The best;
Yang ni cerdik.  haha untuk pastikan yang kita cukup minum air. Dah macam jadual botol air tu.

So kalau kau ghase nak follow jugak . Nah link nyaaa:')
SINI ,




Older Post | Newer Post