A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Apabila sudah sedar X____X

Sabtu, 1 November 2014 @ 4:20 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum .

Ya Allah hilangkan lah penyakit M terhadap diriku ini . M !!!! Jauhiii dirikuuu iniii . Jap M ? Apeee tuuuu . Malas lah awokkk . Haaa setiap student mesti wajib ade ni . Wajib kau . Yelah kang 'malas lah nak buat assignment , krg lah buat' . Haaa haa . Korang kan yang buat tu . Hahaha . Ngaku cepat ! .

  Dah 3 hari aku duduk kelip main fon jadi nilah masanya untuk STUDYYYYYYHHH !!! . Bakpo ku ngarut ngat ni . Uhuk .

Nampak tak tu

NOTHING IS REALLY OVER UNTIL THE MOMENT YOU STOP TRYING

Gila haanggg . Pen Case pun kabo gitu ke haku . Dah tu nak give up lagi dok ? Tak kan ? Tapi aku memang sayang last payyperrr subject ni my CIVIL kuu :X . Muahxxx . *cium buku pun bolelalabolelal


Older Post | Newer Post