A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Mimpi horror ?

Khamis, 30 Oktober 2014 @ 9:29 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Haip haip malam ni malam jumaat lah awokk . ehee . senyum senget . aip aip jangan fikir bukan bukan tau .
Haa malam ni lah bagus untuk baca yassin . Bukan maksud malam lain takleh . Boleh . sangat harus belakaa lah .

  So , tajuk tu pahal ? mimpi horror . Siapa pernah mimpi horror angkat gigi sikit . Haha cane tu . Kihkih . Gurau je . Semua pernah kan ? Ke ade yang tak pernah . Haa sempena semalam aku ter mimpi kan mimpi gitu aku terasa nak buat post . Boleh pulak aku nak tulis balik mimpi aku tu . Kejadah . Tah lah tetibe aku rase macam best je cerita boleh dibuat buku . Haha ngarut sungguh .

  Yelah sebab tetibe boleh mimpi keluar bandar dgn roommate then tetibe sesat dekat rumah org yang dah meninggal . Jeng jeng jeng ......
 So moral of the story basuh kaki tu lima jam berturut turut . haih . Roommate aku kabo ke aku dah biasa dah dengar aku ngigau tak kira lah aku tidur siang ke malam . Haih .


Older Post | Newer Post