A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Habis dah 2 paper killer subject ! Next ..

Rabu, 29 Oktober 2014 @ 2:23 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Haiii saya sungguh gembiraaa sebab ? Dah habis paper engineering mathematics dgn science . Ehheheeh . Tapi aku suka subjek dua dua tu . Ye sumpah . suka . lul.
Now kena berperang dengan one of most killer subject bagi civil engineering bagi sem 1 iaitu civil engineering materials . Kau paham jelah kan teori dah tu pastu ade 9 sub topic . Banyak uu . Dah a dulu aku belajar dalam bahasa melayu . Ish tu lah nak buat cane teknik aku dulu guna bm dalam civil . Haha soooo belajar lah kau sampai terletak hari 4/11 pukul 2.30 kau .

Jadi , Allah yuftah Alaikum to my dear self .
Civil engineering u .
Buat baik baik .
Kau kan suka kos ni . ehehhee :'D

Label:



Older Post | Newer Post