A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Final exam buat first time .

Selasa, 21 Oktober 2014 @ 7:10 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Final exam oh final exam . Semalam adalah hari yang pertama dalam hidup aku merasa final exam yang menjadi igauan . Ye ke igauan ? Ke aku dan rakan rakan je yang rasa macam tu ? Hehe . 2 hari sebelum final aku dengar lah ceramah dari en ni . Dia pensyarah dari jabatan kej elektrik . Dia ade buat lawak yang "sem 1 je yang debar final , ce tengok sem lain . rilek je muka" . Haha dan dan abang abang senior gelok gelok dekat depan en tu.

   Bagi aku lah , rasanya semua akan debar kan . Sebab mesti ade keazaman untuk dapatkan 4 flat. Aku bila dah dapat tawaran poli haritu terus nak pacakkan dalam hati tu yang aku nak 4 flat !! . Tapi nak tapi kalau usaha takde ?Hmm tahik tahik ayamm jer lerr. Kihkih .

  So , masa study week tu . Rajin lah sikit bukak buku peng malaysia. Yerlah isnin tu nak exam. Bukak punya bukak pilih bab 6 . Sebab bab tu yang panjang dan dalam hati 'konfem aku jeling je bila dah last min study nanti' . So baca punya baca , sub bab tu banyak jugak lah hari nak habiskan dia . Oh my , semuanya bab dasar dan rancangan jangka panjang . wuuuuu . Poning tahu tak . Kalau baca novel , gheti tak tahu pening . errrr

  So at the end mase exam semalam , hmm boleh jawab tapi bab 1 dan 2 tu lah aku buat main sebab aku tak baca sangat sebab tu pelajaran masa form 5 . Jadi jadi berpinau lah nak refresh otak . Haha padan muka kau. Tulah ingat otak kau ape ? Cerdik ke ? Hahah . K I have learnt that lesson . K .


Older Post | Newer Post