A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Macam ni lahh

Khamis, 18 September 2014 @ 6:54 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Ape perasaan aku bila dah 4 bulan belajar and feel-it sem 1 ?

'kadang kadang rase nak giveup time orientasi'

'kadang kadang debar debar bila first time jumpe classmate'

Macam macam perasaan aku . Bercampur aduk . Tapi..... en aku bila dah duduk polisas ni aku macam honeymoon serious talk. jangan kate 'alaah . polisas kan . bukan belajar sangat' . No ! serious tidak . My roommate dia account selalu stress bangun pagi pagi mikir test assignment bagai . Tapi aku ?.... dengan kelas selalu habis awal . Test pun jarang jarang . Assignment pun baru bulan ni ade . Haa mungkin civil eng first sem kut rase macam ni .

   Aku sebenanya tak suka . Aku lebih suka kalau besok aku ade test jadi aku akan studyy je . Ni tidakk em krik krik sampai roommates aku kabo ' Ainxx lah paling selesa . Paling tak stress ' .

Takpelah ni satu godaan kut . Tapi en logiklah takkan eng math / eng science/ bengkel kayu/paip nak buat assingment? Haha kau pikir sendiri lerr.

Macam panjang je ? Okay lah Ai blah dulu . Bye.


Older Post | Newer Post