A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Program kelab prs #polisas throwback

Rabu, 20 Ogos 2014 @ 7:21 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Tanggal 9/8/2014 kami roommates , aku,nadieha,jierah,farra kecuali yen join program mendaki bukit pelindung yang dikatakan emmmm . Haha yele yele .

Aku busy betul en . Padahal student je pun bukan perdana menteri ke nak acah acah busy ni . GA pun jarang join . Hoho tenet susah nak dibayar kut . Tulah salah pilih lagi dalam memilih tenet ni . Ceit .

Ok back to the topic .
Em em emmm . Hoho ramai ke ? Boleh lah 65 campur dengan kak abang MT sekalian . Daki 6 jam you . Saje ambik jalan jauh . Nak bagi extreme kata kauuu . Hahah . Hambikk . Balik patah kaki patah hati patah ribu ribuan . Lull . Sekarang akan rajin update . Ok saya takkan layan youtube atau ig yang menarik kuota tenet saya . K peaceee .

Add my IG : aaiinnuuurr

Label: ,



Older Post | Newer Post