A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Polisas

Sabtu, 12 Julai 2014 @ 2:08 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum.
Haiiiii baru sekarang aku terasa ada mood nak share pasal my poli ni dalam blog aku yg dah berminggu dilupakan -,- . haha serious talkkkkk wifi en tak sampai dekat kamsis ibnu sina a.k.a kamsis junior .
Jadi walaupun ade cc dekat blok CA tapi takkan lah aku nak update dekat cc tu . Dah lah selalu ramai dekat situ . Ohmyy buatnye aku tengah syok tekan tekan tetibe ade je kepale penyibuk duk bace dekat skrin ape yg aku tulis . Serious time tu aku smack down je = = . Haa garang ni . Eerrr

Firstly , Aku nak cerita pasal roomate aku yg bak hang happening . Haha I love all my friends that gilaaa . Sek kelate menguasai bilik 011 . hehe . But my usb are broken broken . Dah takleh nak share gambar . Ritu lupa nak letak gambar bila guna usb roomate = = . Ahh tetibe takde mood nak cerita . Haha kbye . Part 2 to be continued .


Older Post | Newer Post