A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Mungkin aku terlepas sesuatu

Ahad, 13 Julai 2014 @ 1:27 PG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum
Hai semua . Tengah buat ape ? Tidur lah jawabnye . Hehe yelah dah pukul 1 nye pun .

   Dah start belajar dan sibuk ke kelas time time puasa ni mestilah takkan ade mase untuk buka blog kan ? Haihh seriously aku pun rindu nak blogging semua , edit blog macam gila smpai pukul 4 = = . Hehe tulah fave aku . Tapi kalau blogwalking pun rajin  . Suka bace entry ore ore yg menarik . bukan yg tak menarik tak dibaca k . Dibaca jugak tapi agak slowww sikit lah . *macam lah kau punya menarik sangat * kate si bedah sambil di depan laptopnya

K ape yang terlepas ? Giveawayy lah . Kalau dulu bukan kemain entry aku dengan GA bagai ni . Menang tu memang ade tapi taklah banyak . Isshhh syukur .

   Mehlah kawan cerita pasal gambar diatas ? Pahal kan tetibe letak gambar dengan kawan sampai pakai blazer ajet orang kerja jee . Haha tu mase fotografi untuk kelas semester 1 . And untuk kenangan semua tu aku hanya snap dua keping sahaja . Mungkin aku tak dipengaruhi kuat selpie dengan roomates kut . Hahah .

Me kelas DKA1E <3 .
Polisas dalam jiwa .
Cehhh ayat :P


Older Post | Newer Post