A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Riuh di brazil ? Riuh di rumah lagi syiok

Jumaat, 13 Jun 2014 @ 3:10 PG | 1 Cun[s]

Assalamualaikum
Hi hi hihi saya konfem ramai lagi yang tak tidur lagi . Ye lah awok menunggu bola world cup weh , Sambil menunggu tu layan jap running man . Hehe mate dah ngantok gila tapi tahan . Nak tengok pembukaan tu penting . Mesti syiok tengok orang putih bersamba  Haha .


Poli konven masuk isnin minggu depan kan ? Same lah kita weh . Hihi saya rase semangat nak gi poli walaupun awok awok rase bangge dengan universiti top awok tu . Dah takdir ke situ . Situ jelah . Lagipun saya yakin lambat hasil dia bagus kan pada masa depan . Macam slogan biar lambat asal selamat . Hehe .

Tapi tipulah kalau aku kata tak sedih tak dapat uitm , ump atau u mana mana pun . Hmm ibu kita nak kita masuk u tapi nak buat macam mane kan dapat poli . Tapi takpe tak selalu kita dapat apa yang kita inginkan kerana Allah maha mengetahui segala yang terbaik untuk semua hamba nye . Harini kan rayuan upu keluar ? Tahniah yang mana dapat u u tu . Ainur tak dapat mohon rayuan kerana dapat poli konven . Redha dan pasrah jelah :D


Older Post | Newer Post