A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Mencuba produk hesta kebaboom

Jumaat, 6 Jun 2014 @ 4:17 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum . Hi hi setelah minggu busy *tak mengalahkan perdana menteri * menyiapkan urusan ke polisas dah aku harini dah boleh rilek .

Ye hal yayasan pahang sudah settle . Zakat muet sudah . ptptn sudah . bank islam sudah . tandatangan pengulu ketua kampung sudah . Cumaa . Haa still ade lagi not settle iaitu hal baju . seluar and etc .

Hari khamis time time nak pergi buat medical checkup tu datang lah abam pos laju . Hoho dalam kebasahan dek hujan dia datang membawa kotak dan sign . adik adik aku sibuk kalahkan aku nak tahu ape benda dalam kotak tu . Hehh diaorang ingat hadiah dr kak sulongs aku hantar . Tapi dek sori barang aku . Hehe .

Hesta produk facial treatment sudah sampai . Hahah baak eksaited aku . Lul tapi tapi aku nak letak gambar aku dan barang hesta yang dah sampai ...... Henfon pulak buat hal hilang jejak di rumah . Ceitttttttttttttttt .


Hehe gimik di twitter . Ahek sape kisah . Tutup tiraiiiiiiiiiiiiiii


Older Post | Newer Post