A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Hiatus for a week (POLISAS)

Ahad, 15 Jun 2014 @ 3:12 PTG | 0 Cun[s]

Assalamualaikum .
Nak bagi tahu ni kalau ade ade owner giveaway nak contact ainur ke pe sila lah rajin email ainur dekat sini bihahyaya@gmail.com . Sentiasa akan membalas email anda . Takpun meh wechat hambe sebelasjun . Hehe jangan pulak nak spam ainur . Cepuk kang .

 Nak tahu sebab ape ainur hiatus ? A.K.A senyap bentarr sebabnya ainur kan start besok masuk polisas . Dan sepanjang minggu MTS tu ainur ni disarankan oleh ibu kesayangan sayaa untuk tidak membawa laptop ini lagi ke polisas . Nak tahu tadi pergi shopping last episode . Episode sambungan bakal dilakukan pada minggu depan pulak  Haha /. Dah ah minggu depan nak join ibu gi pembukkan istana terbuka . Wehh mesti kena gi lagi pun dekat semambu dengan pekan ni memang lah kena jalan 45 minit sikit kalau jam . Haha wish me luckkkk :D


Older Post | Newer Post