A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Happy Birthday To Me

Rabu, 11 Jun 2014 @ 1:27 PG | 1 Cun[s]

Haha .
Jap Assalamualaikum . Hee dah lapan belas dah gua . Cheit . Dah official . Semua keputusan aku kena buat sendiri . Hmm taknak tua boleh ?

Haha tadi try bukak google . Sebab lepas layan member wish dekat ws , wc , twitter . Haih they are so sweet . Haha . Nak share jugak ain yang tengah study dekat UTP tu sweet menyempat tulis dekat kertas wish aku . Hehe .


Haha nampak betape terharu nye aku . hehe tadi mase dah pukul 12 gi lah peluk peluk ibu aku kacau dia tengah buat mozek . hehe busy . Dia lupa sebab busy . Hehe pastu masuk bilik layan kacip nadea wish . Dia jadi first wisher aku . Haha tak lame tu akak aku pulak wish col dari phone dia . Haha dia first wisher dari family . Haha walaupun jauh . Kau kena hantar pos laju hadiah aku ! . Hmmph !

Haha . Tetibe nak kek yang teramat sangat bila terbuka google yang sweet ni . Hehe . Bye .



Older Post | Newer Post