A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Giveaway : Running Man T-shirt Original Made in Korea Tambahan bertemu muka dengan awek korea depan mata dengan pakej murah !

Ahad, 15 Jun 2014 @ 6:53 PTG | 4 Cun[s]

Entry ditakdirkan melekat
scroll bawah cepat

End : 30 jun 2014

Assalamualaikum .
Hai biasa tengok running man tak ? Tipu lah kalau tak terinffected dengan rancangan TERPOPULAR sedunia ni . Kalau tak minat ce try test tonton RM ni . Pergi lah saya sure mesti awok awok takkan berganjak dengan variety show ni . Konfem punya aaaa .

Okay kalau dah super suka dengan RM ni atau dah memang kaki travel haruslah HENDAKLAH tahu yang http://www.uzairothman.com/ ade menawarkan PAKEJ LAGI MELETOPS ke KOREA SELATAN (7 HARI 6 MALAM KE SEOUL DAN JEJU ISLAND)

Okay tak percaya ? Meh ushaaa


Haa like seriously ?!!!!!!!!!
Pakej korea selatan 2015 telah mula dijual dari http://www.uzairothman.com/ . Pakej selama 7 hari 6 malam ni bakal memberikan anda percutian dengan cost yang rendah serta menjimatkan . Konsep percutian ini adalah backpacker concept dan sesuai dengan semua peringkat umur .

17-23 april date ke korea dah kamu
Tahu lah bahawa kebaikan pergi pada masa tu ialah

musim spring
Kekosongan yang masih anda boleh grab ialah = 9 orang 
Kerana tempahan terkini 11 orang



Cantik gila siot waa cakappp luuu

Beberapa selingan jadual ke korea

Day 1
Tiba di incheon - Gimpo Airport seoul - transit ke jeju island 
Check di Guest house tiba di jeju .

Day 2 
Awak takyah risau sebab sarapan pagi akan sudah disediakan di Guest House . Takyah selongkar satu seoul untuk cari makanan . Takpayah ok!

Antara lokasi lawatan ialah
Trick Art museum
Seongup folk village
Woman divershow

Dan lebih lebih lagi * nak tahu pergi visit laman web UZAIR


Aik aik nak jugakkk * mula selongkar tabung duit syiling

Sesiapa yang tempah awal akan dapat harga yang terendah 
jadi sesiapa yang agak agak duit tak cukup sikit tu apa lagi pergi lah visit panfage mereka untuk tempahan awal !!!!


Antara kebaikan pakej ini (VERSI2)
  • Airport transfer disediakan untuk pulang ke airport incheon
  • Shuttle bus dari Seoul ke Nami Island.
  • Laundry, Iron, Dapur dan water dispenser (heater) di sediakan di hostel
  • tour guide berbahasa melayu/english
  • masa fleksible mengikut keinginan pelancong.
  • semestinya ada WIFI yang pantas !!!
  • Tidak akan bawa ke kedai ginseng atau barang kemas.
  • Tempah awal untuk dapat harga semurah ini.
 Oklah kita bebel panjang panjang bagi awok tengok gambar meletopss ni mesti lah nak sembang pasal harga pulak
HARGA PAKEJ (SEOUL + JEJU ISLAND)
  • RM 3750 per person (Penginapan dorm/hostel)
  • RM 4250 per person (Penginapan family room)
TAMBAHAN PAKEJ JIKA MAHU (Tidak wajib)
  • Luggage 20 kg = RM 140 per person (Flight KL-SEOUL pergi balik)
  • makan dalam flight KL – SEOUL = RM 35 (pergi balik)
  • Flight Insurance = RM 50
*Deposit bayaran RM 2000 Per person dan bayaran penuh sebelum 30 November 2014
 Pakejjj tambahannn
(TAMBAHAN SEHARI)
8 HARI 7 MALAM (JEJU + SEOUL + EVERLAND)
  • Penginapan Hostel : RM 4100 per person
  • Penginapan Family Room : RM 4570 per person
TAMBAHAN PAKEJ JIKA MAHU (Tidak wajib)
  • Luggage 20 kg = RM 140 per person (Flight KL-SEOUL pergi balik)
  • makan dalam flight KL – SEOUL = RM 35 (pergi balik)
  • Flight Insurance = RM 50
Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan
Email : uzairblog90@gmail.com
Facebook : Uzairothman.com 

Waa nak kasi tahu yang uzair je bagi pakej yang termurah nak mampushh .
*cuba searchh pakej pakej yang disediakan . ade yang murah ?






Mana mana pakwe makwe nak tinggalkan kisah cinta merekaa tu boleh sangat gi join trip ni !!!!


Okay guys pakwe saya dah ajak gi tu . Tunggu ape lagi visit =
Fan page facebook
Jangan ragu ragu !!!!

Label: ,



Older Post | Newer Post