A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
frust sikit mesti ade

Sabtu, 14 Jun 2014 @ 2:00 PG | 1 Cun[s]

Assalamualaikum .
Hmm semalam try ah check matrikulasi biarpun kelmarin nye dah pendaftaran sebab ade bace status member di facebook yang kalau tak mohon rayuan matrik pun dapat matrik . Tahu tak ? ainur dapat masuk matrik johor :/ . Auhhhh ainur rase nak lempang diri ni laju laju sebab terlalu melulu nak bayar yuran polisas awal awal . Haih memang lah dah takdir ainur ni nak masuk polisas tapi u know that matrik johor adalah salah satu tempat belajar idaman aku . Tak kisah lah ia susah nak mampus ke tapi why not aku cuba .

And thats my currently mood mase tahu dapat tu . Aku punya frust nonggeng sampai whatsapp group aku asyik geram je . haha nasib baik lah masa pukul 3 pagi tu masih ade kawan yang online . Kalau tak adik lah mangsa nak tumbuk terajang . Hahah padan muka hmpph . Jahat sikit .


Tapi bila di fikir balik mungkin inilah jodoh aku takdir aku ke polisas . Biarpun jalanye nampak lambat tapi like I said before biar lambat asal berjaya . Dulu dulu masa sekolah ade lah jugak mention yang aku nak masuk politeknik . haha tengok jadi kenyataan lah pulak .

  Dip awam memang lah aku minat . Aku memang nak jadi engineer awam takpun juru ukur . Bukan sebab gaji okay tapi sebab minat yang gila gila . Tak tahu lah ainur dari teknik memang suka ke bab bab cerun landai lah ujian proba mackintosh lah . Haha walaupun tak score tapi at least ! kredit ainur dapat . Mungkin ainur tak terer bab bab nak mengawal pemahamn pasal awam ni lagi . No worries kita akan sweet wahai civil engineering . Kitakan geng :D . Hahaha . *sewel*

  Lagi satu WHY ?! tak dapat seorang pun kawan dari sekolah yang sama kelas atau sama bilik ! Why  ........Hmmm nak nangis balik . Bye ...


Older Post | Newer Post