A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
About me me me

Jumaat, 6 Jun 2014 @ 4:35 PTG | 0 Cun[s]


Hi .Ainur here.Islam . Perahsia ? Yep saya akui. Menggunakan kata ganti Aku/Ainur/Saya . Suka tukar tema blog. Mudah bosan akan sesuatu. Suka membuat perubahan.  Perangai saya senang berubah ubah . Boleh jadi baik . Boleh jadi seorang yang jahat atau nakal lah ayat baik sikit . Typo 2 kali sehari . Amboi macam ambik produk cche ponn 3 kali sehari konpem meletupss .
Merupakan anak kedua dari 4 adik beradik perempuan yang sangat tak feminim . haha kami suka gaduh tak kira masa walaupun aku ni dari form 4 masuk hostel . 18 masuk plkn still lagi gaduh . Sangat streess kalau bab beli phone . Asyik tersilap buat pilihan je .

Part time blogger yang ade masa betul betul fokus ade mase krik krik bila banyak assignment . Hmm . Saya kena belajar aturkan masa agaknya :D





Whenever u go , just remember that u not alone . You have god beside u :D



Older Post | Newer Post