A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Terima kasih sponsor GA kak diana rashid

Isnin, 26 Mei 2014 @ 9:47 PG | 0 Cun[s]

Assalammualaikum .
Sepatutnya aku buat entry ni minggu lepas tapi aku tertangguh then lupa . Bukak gmail sekejap baru teringat nak buat entry 'thanks to u ' kepada sponsor Giveaway kak DianaRashid yang ainur menang haritu . Bersyukur sangat sangat sebab ini merupakan hadiah GA yang pertama yang ainur dapat :D . Haritu ade menang GA tapi mungkin ainur takde rezeki , tak perasan dan owner GA tu tukar pemenang lain . Hehe takpelah . Takde rezeki . Jadi ainur nak cakap bebanyak terima kasih kerana pilih ainur jadi pemenang glitter shawl dan kak idzwa terima kasih :D

Jadi ainur syorkan korang blogwalking blog kak izwa :D

Label:



Older Post | Newer Post