A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
segmen : ucapan selamat hari ibu

Sabtu, 10 Mei 2014 @ 10:25 PTG | 1 Cun[s]

Assalammualaikum . Hehe Ainur join segmen beri support :) . Okay kalau korang nak join tekan banner . Then buat lah ape yang disuruh . Senang je cuma buat ucapan dekat ibu/mak/emak/ummi/mama/mommy  kita je . Sebenarnya Ibu Ainur tak kasi sambut sebab alasan tertentu . Nak tahu ? Tanye ustaz / ustazah yea :) . hikhik alang alang dah join ainur buat jelah ucapan tu okay ?

Dari rahim mu aku dihati mu . Ingatlah sampai hujung nyawaku , aku menyayangi mu dan sentiasa mengingati mu . Insya Allah :) . Selamat hari ibu .

Label: ,



Older Post | Newer Post