A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
okay . Sedih .

Sabtu, 10 Mei 2014 @ 6:37 PTG | 0 Cun[s]


Assalammualaikum .
Sekarang aku rase sangat tidak patut untuk berharap . Yea aku memang suka berharap sebenarnya . Taktahu lah kenape bile aku halang diri aku dari berharap ia tetap jugak nak kasi harapan . Oho sebenarnya lumrah je kan ? Lumrah . Hmm .

  Upu dah keluar hari ni kan ? Dan result nye ......

Aku tak dapat tempat dekat ipta/politeknik premier . Sebenarnya aku blank jap pasal premier tu ? . Aku try tanye kengkawan dekat momet wechat . Sedihh . Sorang pun tak jawab . Semua maybe sibuk mengisi borang untuk belajar kut . Emm . \jealous/ .

   Tapi dioarang ade cakap yang selebihnya keluar minggu ketiga . Mungkin nak bagi aku harapan yang sisa lagi kut ? . Entah lah .

Jadi aku gi ah check dekat semakan ump pulak . Damn . Same je result nye . Benda ni ajar aku supaya sedar yang \kau tu b**** tapi beranagan nak gi belajar tempat hebat/ . Pui .



Sila tekan untuk besar kalau nak tengok aku sedih //

Jadi disini aku akan terus menunggu . The truth is aku suka gila belajar tapi nak buat camne dah otak aku tak sebijak orang 10A+++++ . Hmm .

Let it go let it goo ~ . \ehh suka hati ah ni kan lagu pemes/

Label:



Older Post | Newer Post