A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Jalan saya untuk berjaya Insya Allah

Isnin, 19 Mei 2014 @ 5:14 PTG | 0 Cun[s]


Assalammualaikum .
Alhamdulillah . Dalam beberapa hari ni aku dalam dilema sebenarnya . Itu yang jadi takde mood gila nak cerita pasal kehidupan . Cerita pasal giveaway je . Akhirnya Allah bagi jalan keluar . Tempatkan aku di polisas . Alhamdulillah . Politeknik aku sangat sure yang pilihan aku yang betul . Sekarang ni ramai yang nak kemahiran lebih kan ? Tetapi semuanya terletak kepada diri sendiri jugak . Saya sure poli ni terbaik sebab dapat dip civil engineering . Haa boleh lah aku sambung civil yang aku dah belajar dekat teknik dulu . Awesomee . Segala kata hinaan dan cubaan akan aku tepis .Lul .

Label:



Older Post | Newer Post