A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
GIVE AWAY CONTEST: WIDE HALFMOON SHAWL MARJAN FOR FREE !

Khamis, 22 Mei 2014 @ 7:58 PTG | 1 Cun[s]

Assalammualaikum .
Hi hi selamat hari maghrib kepada awok awok sekalian . EHhee . Harini ainur join GA yang boleh buat spesel pada raya nak datang ni . Almaklumlah kita mesti prepare awal awal persiapan raye . Tapi iman dan takwa pun kena prepare jugak . Dokleh lah pakai lawa lawa tapi hati macam takberapabagus . ayat sopan sikit .

Malas bebel meh ainur tunjuk owner GA bersama shawl halfmoon yang mungkin awak awak sekalian dapat grab . Free je wehh .
Jeles tak ? Lawa kan kalau awak awak sekalian dapat . Lelaki pun boleh join . Boleh bagi dekat mak kan ? Buat mak kita letops gitu . eheh . ape lagi gi tekan banner tu dan terus terbang ke blog diaaaaaaa XD Selamat berjaya .

Label: , ,



Older Post | Newer Post