A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Dok sabar wehh

Jumaat, 9 Mei 2014 @ 5:09 PTG | 0 Cun[s]

Assalammualaikum .
Mesti batch 96 tak sabar kan untuk tunggu hari besok ? Takpun dah sedia kemas baju lari dari rumah sebab takut kalau tak dapat then kena terajang dengan family . Hoho. Jk .

  Ainur dapat information upu keluar besok pun dari kawan kawan dekat wechaat . Semuanya sibuk dok share gambar upu dekat moment . Jadi besok siap sedia kredit dekat fon dan jum ber-textting dengan sistem 15888 ni . Haha . Ainur lebih prefer nak guna text - ting je kalau check bende bende ni . Haritu nak check spm pun dari situ jugak dengan plkn punye tempat . Nampak tak kena bersyukur dengan teknologi sekarang ? Hehe

  Jadi are u ready enough for tomorrow oi batch 96 ?

Or sudah baling semua laptop/handphone sebab takut nak check ? Wehh serams siotts kalau tak dapat mane mane . Ainur pun pakat redha jelahh hoihh . Dah siap buat perancangan kalau tak dapat JANGAN apply swasta . Tunggu buat rayuan je . Huih ibu dengan mak sedare belake suruh slow slow dekk . Biar lambat asal duit ptptn nanti tak ah menambung tinggi kos nyaa . Peacexx .




Older Post | Newer Post