A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Boleh tak ?

Rabu, 7 Mei 2014 @ 1:27 PG | 0 Cun[s]


Assalammualaikum . Salam diberi yang menerima wajib menjawab \islam sahaja/ . Beberapa hari ni kan sibuk betul dengan family punya hal . Lepastu duduk pulak dekat rumah sedare yang wifi line jadi macam kura kura . Lagi pun saya segan jugak nak ber-blogging di rumah nya . Hehe .

 Sebenarnya Ainur nak cari blogger yang boleh edit/buat bayar atau seikhlas hati nak derma tenaga dekat ainur untuk new header ainur . Seriously Ainur fikir nak tukar header . Yelah header tu pun Ainur dapat dari skin blog ni . hehe . Ataupun tak yah tukar ? Aduh konfius lah pulak .

 Kalau ade yang ikhlas atau bayar yang ade masa lapang nak buat header , just inform ainur eh ? Ainur nak buat sikit perubahan dekat blog ni . Nak buat sendiri tak boleh sebab kena dowload software memacam . Dahlah pakai netbook adik . Maunya dia maroh kalau Ainur install software . Lul . Jadi kalau yang ade terfikir tu inform ainur eh? Pleasee ~~

Email : bihahyaya@gmail,com
Or comment je dekat sini :)


Older Post | Newer Post