A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Awesome guyss

Rabu, 7 Mei 2014 @ 4:13 PG | 1 Cun[s]

Assalammualaikum .

Harini Ainur nak share pasal 8share . Sesiape yang dah ade tu biarkan entry ni okay ? . Korang yang tiada lagi ads yang boleh jana duit korang bila korang blogger/online ni mesti join 8share . Nak tahu macam mane ? ikut step ni

First - pergi dekat link ni . *tekan gambar tu akan direct ke sana

Second - cari perkataan SIGN UP . Then ........berjaya .

  Easy right ? Sebenarnya ainur  join 8share ni dari blogger mana tah . *please inform me kalau nak credit
Jadi kalau korang rase nak buat amal ibadat tolong ainur dengan tekan SINI , SINI , SINI

P/S : Kalau nak ainur tekan balik just inform me okay dear :')


Older Post | Newer Post