A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
#3 pretty korean girl

Ahad, 11 Mei 2014 @ 1:29 PTG | 0 Cun[s]

Assalammualaikum .
Entry ni bukanlah untuk bertujuan untuk kate aku jeles tengok diorang . *tapi sedikit jeles tu ade ah* . Tapi ingatlah bersyukur dengan wajah dan kurniaan tuhan sendiri okay ?

  Diingatkan ni semua pada pandangan aku jelah . Takde di keluarkan di mana mana . get it ok ?

First .
Jangan tanye aku name dia . Sebab aku tak tahu . Aku cuma usha gambar dari wehearit je .

Second -
Rasenya tak lengkap kalau cakap korean girl tanpa dia . Serious . Taeyeonn memang omeyy .
Nak bukti yang dia sangat omey . Nah hadiah
Okay yang ter-akhir . Ni memang aku adore gila . Sebab ape ? Suara best , muka pun comey je tengok .

Siape yang terasa nak tahu pasal dia meh ah baca jap . A little fact about her .

^ name Iu diambil dari landYou
^Name betul dia lee ji eun .
^ birthday dia 16 mei 1993 . (21 young girl)
^Dia ni pemalu dan baik hati . ( so sweet)
^Siapa yang rase nak jadi bf dia sila ade senyuman yang manis ehh
^Gila mahir main gitar , Dah name musician kan ?
^Tinggi dia 162 cm . Ehh tinggi ah tu . (lagi tinggi dr aku T__T)
^Bapak ah berat 43 kg je . Ringan gila . Layang layang pun kalah -__-
^Cuaca favourite dia sejuk , sejuk sejuk . kalau duduk korea tak suka sejuk taktahu lah .

Okay . Tu je yang mampu aku share . Aku berterima kasih kepada laman web yang menolong aku pasal Iu ni -->Korean Info , Gambar pulak dari weheartit . Siape rase tak suka kpop takyah bace . Luls .


Older Post | Newer Post