A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Mengarut ke idok ni

Selasa, 15 April 2014 @ 1:34 PTG | 2 Cun[s]


Assalammualaikum .
Dah ber-blogging balik buat sekian lama . Dulu 2012 rajin nak mampus blog blog ni . Tapi start masuk sekolah asrama 2012-2013 jadi slow slow then kelaut . hehe .

   Jadi ainur decide nak buat segmen #Hak untuk mengarut untuk diri sendiri dan sesiapa nak join pun boleh . \Ada ke nak join/ . Hehh . Segmen ni inspired by blogger pada masa dulu dulu yang ainur join . Entahlah . Tak ingat siape . Dah 2 tahun tak rajin cemni .



  Segmen #Hak untuk mengarut ni melibatkan 3 hari sahaja dan tarararraaa .

1-about me \versi lain/
2-crush paling latest
3-lagu yang paling obses
Okay ? . Saya nak terima kasih dekat awok awok yang baik hati baca segmen ni .
So , saya akan gandakan usaha untuk mengarut mulai harini . hehe . The day start now ! . Peaceee .


Older Post | Newer Post