A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Nota diri : Ingat semua tarikh penting

Selasa, 22 April 2014 @ 2:55 PTG | 0 Cun[s]


Assalammualaikum .
Sihat ke idak semuanyaa ? hehe . Emm saya sekarang tak tahu nak buat ape dekat rumah so rajin care ke blog lah  . nanti bila belajar busy pulak . \ececehh eksaited naa / .

Hehe , Im seriously rindu nak sentuh buku dan menggilakan otak . Sehh , cara hidup u/kolej sama sekali lain eh dengan sekolah . Lol .

Buat masa ni tengah tunggu matrikulasi / dan upu keluar . Web mane check ? Okay saya share buat yang mungkin lah tak tahu . Check this out .

-->Matrikulasi

Cara nak check , terjah dekat web tu / guna alternatif termudah tapi berbayar sikit

Sms MOE MAT <NO IC> Ke 15888
Tarikh dia mesti lah 24 April . Apa lagi set reminder dekat fon .\ ade lagi ke buat cemtu ?/ Ehek

 ---> Politeknik

haa nampak tak tarikh penting tuuu . Tak nampak tekan gambar tu .

--->Upu

Tarikh dia 16 Mei . Check sms je . UPU <IC> KE 15888




Older Post | Newer Post