A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
My First Time XD

Rabu, 30 April 2014 @ 10:47 PTG | 0 Cun[s]

Assalammualaikum . Hey there XD . Hehe . Harini terasa cepat sangat masa . Yes bila duduk rumah lepak lepak memang terasa cepat je masa . Padahal buat kerja sikit je dekat rumah then daaahh . haha . Heh lambat betul lah rase nak tunggu upu keluar . Wish me dapat Ump . Sebab saya sangat nak masuk situ . Yelah dekat gambang yang boleh aku gi balik ke rumah dengan senang . Boleh lah dikatakan dekat dengan rumah . Pekan-Gambang dekat lah kan ? Alah sejam je pun . Luls .

   So , first time nya hehe membeli shopping online for supplement . Alah saya tak berani dulu nak join the shoppingonline gengs . Hehe . Saya beli Kcolly . Nak tahu hampir seminggu saya survey mende ni tahu ? Nak tahu ber-faedah tak saya beli menda tu . hehe . Saya cari punya cari IG shop yang tawar harga murah dan dipercayai . So , saya deal dan pilih kak Azwana Ericca untuk jadi saya beli nya . hehe . So tanye pendapat korang faedah k colly dan testimoni kcolly (kalau awak beli lah ) . Ataupun share Ig shop yang boleh saya beli second jar nanti . So peacee xx .



Older Post | Newer Post