A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Lately

Selasa, 22 April 2014 @ 11:10 PTG | 0 Cun[s]

Assalammualaikum . Hai . Salam Sejahtera .  Akhir akhir ni aku selalu tidur lambat . Semakin panda dah mata aku ni . Cheit . Dah try tidur awal sikit drpd biasa , tapi still tak okay jugak . Should I take a pills huh ?

Looks muka aku yang sembap ni ~
Haha . Macam bongoks je kan muka tu . Haha . Tu gambar mase kenduri kawin sedare . Bosan sebena nye tu . Yelah sejak aku balik asrama ni sosial aku dekat kawasan rumah makin membimbangkan lol . Tak keluar nak hirup udara jauh sikit dari rumah . Tapi bagus jugak ehh taklah aku jadi bangang macam takde arah tuju .

       Now , aku tak kerja , tak ambik lesen lagipun . Hmm , agak ketinggalan dari kawan kawan jauh aku tu . Kelmarin gi usha dekat tempat mendaftar , mak aih mahal kemain \bagi aku lah/ . Rm 450 kalau tak include transport . Wahh dulu 200 lebih jek , sekarang mak aihh . Cekik darah haih .

Peace xxx


Older Post | Newer Post