A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Kedua Kehhrushh paling latest

Selasa, 15 April 2014 @ 6:04 PTG | 0 Cun[s]

Assalammualaikum .
Shh ini adalah rahsiaaa XD . So , lets begin

  Latest but maybe last sebab dah serik sikit nak crush ni . Yelah mengarut je *sorry for me lah * .
Okay HIM tu satu kem plkn dengan aku . Hoho . Sek bek crush je sebab taknak join kempen cinta kontrak 3 bulan yang hok cikgu marah marah kalau dapat tangkap couple ni .

  So , dia budak johor . Tapi taknak kasi tahu detail . Yelah buatnye ex kem plkn same dengan aku terjah karang tak ke laut aku . Hehe . So , dia ni seorang yang yelah kepimpinan . Hukk paham paham jelah .

Deep ? Yes memang deep . Good word untuk move on daripada terus crush . Watlek crushcrush ni biasa lah sekarang . So , peaceeee


Older Post | Newer Post