A I N U R;
The owner //

HOME ABOUT INSTA
19-teen girl with spectacle . Pahang , Malaysia blogger.Part time blogger. Student.Civil engineer to be In Shaa Allah .
Click If u love the food ! . I will pay u back with click-ing too .
Tagboard

Welcome dear :D
Please and please don't spam!!.
Leave ur link blog :D
Happy Blogging !!

Follow me here

G ++

Past-tense


Special Thanks

Freebies Header;Atiqah Edit template by me;
Klik the Ads
Assalamualaikum

Ahad, 27 September 2015 @ 7:51 PTG | 0 Cun[s]

Hai , Dah lama tak update blog sejak wifi hilang tapa dikesan T_T. Huhu . Ingat nak share pasal perjalanan sebagai pelajar so let see kalau rajin . Huhu . Baii

Makin hari makin paham

Rabu, 15 April 2015 @ 5:00 PTG | 1 Cun[s]

Assalamualaikum.
Paham tujuan hidup dan paham kenapa yang dilarang dulu bawa kebaikan pada harini . Syukur alhamdulillah .



Sem 2 dah nak habis :(

Jumaat, 6 Mac 2015 @ 11:03 PG | 1 Cun[s]


Assalamualaikum.
Pejam celik pejam celik dah nak habis sem 2 aku . Alahh lagi 3 minggu nak final . Cepatnya masa oi . Hahahah . Nanti jadi senior dekat budak lepas spm . aceh sebab sem ni jadi senior dekat sem 1 yang sama umur . mana leh oi :( . Hahaha .

 harapan aku untuk sem depan ialah taknak repeat . Sebab ade satu subjek yang ade satu sem tu mesti yang akan repeat paper . Oh noooo .

Mechanics structure be nice with me :D


Older Post